perjantai 22. elokuuta 2014

Tukkan kasvatusta.

Ei kait sitä kasvateta, se vaan on. Mutta siis idea on tässä nyt ihan tarkastella sitä että miten se on kasvanut. 2011 leikkoitin sen tikku-kananperse tukan jossa takaa oli 4-6 cm ja edessä sitten pitempää. joo, ikinä en oo katunnu niinkuin silloin. alkuun se oli kiva, siis sen eknsimmäisen pari viikkoa mutta se laittaminen. voi vattu kun minä en oo niitä ihmisiä jotka laittaa tukkaa sen puolituntia peilin edessä. Se on oltava sellain melkeen heti valmis..

Nykynen väri on siis hiukkasen tummunut siitä oranssista.. selkeä tummentuma tuli tuon Rajastan Organicin kanssa mitä tilasin.. ei oo niin oranssi ja siis väristä tykkään kovin. Auringossa hehkuu kivasti.Nämä kuvat siis tänään otettu.


Sitten sitä vertailua.

2011 Toukokuu.Värinpoiston jälestä kerta hennauksella Porkkanakin ois ollu kateellinen. Tukka n.6 cm. Niskasta ihan lyhyt että niska näkyi kokonaan..

2011 Lokakuu. Kesän aikana tukka kasvoi.3 cm eli edelleen niska näkyi kunnolla ja syksyn innoittaman tai melkeen pakottaman vaihtui väri Punaiseen taas. Tais olla Joku suoraväri.

2012 Heinäkuu. Tässä välissä oli se Oranssi Pidennys häihin ja koko kesän se päässä keikkui.. hitaasti haaleni väri ja teipit istui kuin tauti. 2 otin aiemmin pois mutta muuten ne oli sen 2 kk ja sen jälestä vaihtui väri.

2012 Syyskuu. Vuosi melkeen edelliseen kuvaan ja on se kasvannut. Väri taisi koko kesän ja vuoden pysyä enimmäkseen kemppari punaisina. Oli tummaa, oli kirkasta. Ja sitten tuli se Olio väri joka vei värin ja vaihtui siisn Hennaksi.

2013 Toukokuu. Sen Olio värin jälestä jouduin kuiten leikkaamaan n.3 cma kammottavasti kärsinyttä latvaa. ja tukkaa on hoidettu ja hennattu sen jälestä kuntoon.

2013 Elokuu. Paljon öljyä ja hennaa. Kiharat innostui jossain vaiheessa ja annoin niiden kikkuroida. Pisimmät kiehkurat on juuri perhosen siipien yläreunan yli.

2014 Elokuu. Pituus rupeaa olemaan jo ihan kiva ja siitä jatketaan. Latvat ei ole kuivat eikä karheat. Mikrotrimmattu sillon tällön kakshaarasia muutama milli. Väri on Rajastan Organic henna joka siis toi sitä punaisuutta enemmin tukkaan.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...