torstai 21. elokuuta 2014

Keskustelua Tee-kupin ääressä

Lapsi soittaa "Pääsin koulusta just. Laita sitä mustaa seilonin teetä tulemaan." Menee kotva kunnes lapsi on kotona ja laitetaan teetä. Poika istuu ja juo teetä ja on hyvin mietteliään näköinen. Sitten alkaa pulina.. suunnittelu pikemmin.

Ensin puhutaan lauantain synttäreistä. 6 poikaa kutsuttu.. 2 luokalta ja muut kaverita muuten. Nämä juhlat on käyty läpi tosin jo aiemmin. Mutta sitten kaveri hiljenee hetkeksi ja juo taas teetään. Kysyy saako järjestää muitakin juhlia.. "Millaisia juhlia?" kysyn. Hetki menee taas teen parissa.. "No leffa illan tai pikkujoulut tai Halloweeni hommelin." "Ketä kutsuisit?" "Hmm.. Leon." "Et muita?" "Noh ehkä Danin, mutta se valittaa joten ehkä en." "Siis vain Sinä ja Leo?" "No ei kai sitä tarvi muita kun parhaan kaverin." Niin ei kai sitä tarvi muita kuin sen joka ymmärtää ja on samalla sivulla ja jopa samalla rivillä.

Pikkujouluja sitten poika rupesi miettimään. Että ensin menisivät pulkkamäkeen joko Jaakkoon tai ehkä isi veis oikeen Mielakkaan (varmaan viekin jos pyytävät) ja sitten ois Kaakaota ja torttuja ja jotaan muuta hyvää lämmintä syötävää. Sitten jouluinen leffa ja karkkia.

Halloweeniksi halusi jonkun lasten kauhuleffan.. Hotel Transylvania tai Frankenweenie kait on sopivaa. Ja jotaan halloween karkkia ja herkkua.  Ebay:stä kateltiin halloween hommeleita ja muutaman kivan poika löysikin.. seittiä ja häkkisiä ja kuulemma toosi kivat mukit mitkä pimeässä hehkuu.. ei kalliita nuo party-tarvikkeet ole joten tilataan jottaan hauskaa.

Leon kanssa menee usein niin että ensin esim. Leo tulee aamupäivästä meille ja kun äiti/isi tulee hakemaan niin Jone menee kyydissä sinne ja sitten hajetaan kotio. Ajatkin on silleen että 3-4 tuntia per suunta ovat. Koulu aikoina vähän enemmin rajoittaa tuo opiskelu mutta viikolla välillä Leo on täällä pari tuntia illasta ja toisinaan Jone siellä. Aiemmin kun asuivat tässä samassa talossa se oli PimPom ovikello meininkiä. Mutta nyt soitavat ja sopivat ja vanhemmat kuskaavat. Ehkä jopa enemmin ja tiiviimmin ovat kavereita kun eivät enään asu samassa talossa. Se että pitää nähä vaivaa toisen kanssa olemiseen ja ei ole niitä muita pihan lapsia siinnä samassa vaikuttanee.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...