torstai 23. lokakuuta 2014

Monta pientä pulinaa

Löysin itselle ihan täydellisen kaulakorun. Ehkä ostan tämän itelle jossain vaiheessa tai toivon lahjuksena vaikka synttäreiksi.. tai vaikka ystävänpäiväksi *winks* Toki vois ostaa kamppeet ja tehhä ite tälläisen ottaa vähän vinkkiä tästä. Nooh mutta se on kaunis ja sillä siisti.

Pipoja on neulottu ja pari mallia on suunnitteilla ihan kirjotus asteelle asti ettei vaan puikoilla pyöri.

Vaikka Sylvi on kiva ja ihku ja silleen mutta nyt tekis niiiin mieli jotaan Irkku / palmikko / simppeli pidempää neuletta.. sellasena luonnonvaalean tai vaalean harmahtavan sävyisenä.

Ja ihan uusimpana fiksaationa on saada "puuron"väriset farkut..  eikö kuullosta ihanalle.. Puuron väriset.. heti tulee mieleen kaurapuuron ankea harmahtavan ruskea mutta siitä ei ole kyse.. Vaan näistä Bodein sivuilla olevista vaaleista (isäntä sanoi että nämä on saman väriset kun pakkeli mitä autoihin laittaa koulussa eli pakkelin väriset sitten) farkuista.. nämä sopis hyvin ruskeiden tai mustien saappaideni kanssa. Ja vaikka en ihan kamalasti ns.ohuista neuleista tykkää niin hauva neule on hauska (en tosin ostaisi itelle) ja pingviini neule on kiva ja saattaisin huoliakkin. Bodenilla on muutenkin aika paljon sellaista mikä sopisi omaan tyyliin.. yks sellain peura-mekko ja orava paita ja tirppa paita.. =D

Ja koska sisustuksesta pitää kanssa pulista tälläsessä yleismaallisessa höpö postissa niin löysin muuten kivoja lakanoita.. Meillä ois aika uusia pussilakanoita ja tyynuliinoja joten löysin kivoja Cathrine Lansfield mallistosta ja hinta on keskivertoisesti sama kun täällä.. ehkä jopa vähän halvempi. Esim Kingsize eli suomen tupla pussilakana n. 25 euroa ja tyynyliinat 2 kpl 13 euroa.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...