maanantai 22. elokuuta 2016

Tukkaa ja kulmaa..


Taas, eikö niin että taas.. Tukkaa. Sitä tää on ei voi mitään. =D Mutta nyt tulee kulmiakin joten jotaan vaihtelua. Otetaan ekana kulmat..

Minä olen tautisen laiska, suoraan sanottuna Laiska laittamaan mittään meikkiä. Kulmat on aina jotenkin rasittavat laittaa kun ei ne oo samanlaiset ja ja ja miljoona muuta juttua.. eikä siihen saa mennä kauaa.. Mutta, varsinkin rillien kanssa ne oikeesti ois kiva olla, näyttän ihmisemmälle. Tästä sitten miettimään että kun se kestovärjäys värjää karvan mutta kuluu ainakin mulla pois tosi nopeaa eli se vaihtuvuus kulman karvoissa on aikamoinen. Eikä se sit kuiten oo paras kun pitää ne kuiten sitten laittaa vaikka ne on jo värjätty.. Lisää mietintää ja vähän kysyntää Gurulta. Ja POW.. EtudeHouse Brow Tint oli vastaus.. Ja joooo tää on ehkä paras.. laitetaan se (eli tilataan Japanista) ja sitten saman sävyn (jota saa Etudelta myös että varmana mätsää) kynällä vaan reunat fiksaillaan. Seuraavaksi kuvaa asiasta.. Värinä ruskea tai harmaanruskea mutta ei vaalea.

Näihin Tint sarjoihin on muuten Etudella huulivärikin 12 dollaria 6 väriä.. ehkä pitää kokeilla joskus.


 Sitten tukkaa..

Pinkki ja sen rippeet menneet on kauas pois ja paluu oranssimpaan on tulossa. Ei kuiten hennaa nyt kun sillä ei Pysy Oranssina vaan tummuu liikaa ruskeeseen. Joten värjäyksessä mennään semipermi väreihin. Adoren Cajun Spice ja Arctic Foxin Sunset Orange on tulollaan päähän.. (ensin on ooteltava postia) Tukka kuvissa on tyttö jolla on ihku tukka =D ja vaikka oma on lyhentynyt reilusti niin viellä vähänlyhenee kunhan ensin saa värin. Otsista ei tosin tule..

 Tukka Kuvat Olibombb

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...