maanantai 2. tammikuuta 2017

Ne Isot hankinnat tälle vuodelle. *edit*


Niin ne on isoja taloudellisesti. Ja koollisestikkin.. vaan osa on pakollisa ja osa haluttuja. Ja koska poistoon eli myyntii menee paljon kaikkea pikkasen KonMarien innoittamana niin niistä säätellään osaan näistä ainakin. Katotaan miten paljon tulee ja sen mukaan mennään. Maaliskuun alkuun kirppu paikka sitten varaukseen.

Ensin haluttu eli Lipasto. Meillä on aikuisten kaikki alusvaatteet tuossa kaapissa missä on ne prkl ritiläkorit.. aina jotaan tippuu ja sitä metsästetään sitten.. pääsääntöisesti kaikki minun sukat jotenkin löytyy kaapin lattialta. Siispä tähän kyllästyneenä haluan lipaston. Tuon vanhan liinavaatekaapin tilalle. Toki on ehdotettu että laita sinne korit.. ei en laita Haluan Lipaston Laatikoilla. Haluan Hemnes lipaston valkoisena tarkennettuna. Se tulisi tuon liinavaatekaapin tilalle ja sen sitten myyn. Se on n. 60-lukuinen kait mutta oli mitä oli se ei enään palvele missään muussa kun turhan romun säilytyksessä.Seuraava on Tarvittu ja Haluttu melkeen pakko hankinta tänä vuonna. Eli uusi Sänky. Nykyisen runko toki on ok vaikka nitkaa ja natkaa.. mutta patjat. Yksi syy miksi minun selkä on aamuisin jumissa ja yö unet totaalisen laaduttomat. 💤 Patjat ja petarit tulee kalliimmaksi kun Jenkki joten luovumme samalla sängyn rungostakin. Päätyä tuo tarvii mutta se ei ole pakollinen ja sen voin tehdä vaikka itse. Vaihto ehdot on Hobby Hallista.

Ensimmäinen on Koodi Sydney 160 x 200 on laadukkaampi ja vähän kalliimpi.

Tämä nyt sitten on tulossa 2 viikon päästä.


Toinen on Koodi Twilight 160 x 200 on halvempi versio.


Sitten toinen Tarvittu ja Haluttu eli uusi Soffa.  Ektorppi on ihana ja iso ja mukava mutta myös kohta hajalla. Meillä se on ollut n. 7 vuotta ja useamman vuoden edellisellä eli käytettynä tuli. Nyt rupee jousitus notkahtelemaan pahasti samoin käsinäjät jo vitkuaa. Päälliset voi aina pestä/värjätä ja ostaa mutta runko on hankalampi uusia. Joten ehkä ois aika uuden. Uudella en tarkoita välttämättä uutta (sänky tai ees patjat ois hyvä olla uusi vaikka ei nekään ollut kun hankittiin). Tällästä harmaata Divaani soffaa olen katellut.. ei presiis tuo mutta siis tuollainen (tai kelpaa tuokin 😆 ) FB kirpuilla olen katellut että jos tulis vastaan ni sit.

Sitten on sellainen tahtoisin kesäksi huonekalu eli pieni sohva partsille.  Tämä on Ikean Knoppar ja hinta 79 joten ei paha. Irroitettava päälinen ja rauta runko. Eli ois passeli koko, laatu ja hinta partsille. Koska ns.puutarha huonekalut on törkeen kalliita niin niitä ei ees harkita.
Ja viimeiseksi sitten sellanen jos sattuu oleen mahollista tai tulee etulliseen vastaan kirpuilla. Eli Hemnesin kapea lipasto. Tämä ois tonne makkariin passeli mutta jos ei tuu vuoden aikana vastaan ni sitten ei. =D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...