perjantai 30. kesäkuuta 2017

Pitkä hiljaisuus takana Blogissa..

 .. enkä tiedä ottaako tämä tästä kiihtyäkseen. Ehkä, ehkä ei. Blogin jätin totaalisesti taka-alalle ihan siksi että tympi koko homma. En ihan ole lopettanut mutta katsotaan miten tämä tästä.. nouseeko kiinnostus vai ei.

Mutta siis puolivuotta hiljaisuutta ja mitä tässä on kerennyt tapahtua. Paljon ja ei mitään.

Olen neulonut.. hohoo tämähän ei kenellekkään yllätys ole. Sukkaa tippuu puikoilta tasaseen tahtiin ja välillä muuta. Nyt viime päivinä kurpitsoja. Kohta ehkä pari neule takkiakin.. Ostin Kurpitsoihin Nallen Kettu sävyä ja se nappasi niin hyvin että taitaa tulla siitä villa takki itelle. Ja kun malli on simppeli niin taidan Nallen parista muustakin väristä tehdä neuletakin. Samoin IsoVeikkaan on tullut uusia sävyjä jotka pitempään neule takkiin houkuttelis.

Ja muutama neule kuva tähän väliin.

Raita Polvisukkia omalla mallilla. Eli kavennukset sivuilla ei takana.
2 ylimmäiset on omaan jalkaan.
Sitten on mustalla ja "noita-akka värillä" tehdyt jo maailmalle menneet.
Viimesimmät on Tumman harmaa raita kavereina vanha sateenkaari
ja uusi hempeä kesäraita. Vaikka kuva hämää niin polveen nämäkin on.
Toiset on n. 15 krs lyhyemmät vain.Näitä Nalle ja IsoVeikka lankoja on osto listalla Villatakkeihin ja kurpitsoihin ja muihin mukaviin. IsoVeikka Karpalosta vois tehdä sen Punaisen Sylvin nyt sitten itelle. Kettu väri.. no se on vaan niiin Kettu että. 💖 Ja tuo hunaja on ihana tumman keltainen (näkyy omissa pitkissä sukissa). Tästä Hunajasta vois tehdä ehkä palmikko neuleen.. Nalleista kaikista kuvan sävyistä haluisn tehdä simppelin neuletakin. Mutta ainakin Kettu ja Luonnon valkoinen on neuletakki listalle päässeet.

Viimeaikaisin eli toissa iltana aloitettuja on nämä kurpitsat. Alempi Nalle Kettua ja ylempi 7Veikka Hunajaa. Näitä tulee nyt jonkin verran enkä tiiä että miksi ja mihin mutta kivoja on neuloa ja tykkään kurpitsoista.

Muutakin kun neulomista on tullu tehtyä toki. Geeli kynsi kamppeet on taas kasassa ja niitä tässä toisinaan itelleni väkerrellyt. Välillä vain geelilakannut ja välillä rakennellu. Värejä ei viellä kamalasti ole tullu hankittua.. alle 10 on ja nekin aikas tummia osa ja sitten on glitterii ja thermo lakka eli väriä vaihtava. Ja kameleontti että mustaa tai vaaleeta alle ja on ihan eri värinen.BuJo:ilu..no joo on se ihan kiva kalenteri/planneri muoto mutta.. toiminee ihmisellä jolla on oikeesti kalenteroitavaa paljon eikä tälläsellä "tänään kävin kaupassa" henkilöllä. Eli se hiipuu mutta sen sijaan taidan siirtyä enemmän siihen valmis pieni kalenteri jota teipitetään ja muistikirja isompanan sitten. Washi teippi ja tarra varasto on kasvanut kevään aikana aikamoisesti. Muistikirja osastossa.. kovasti yritin tulla toimeen LT:n kanssa mutta ei niin ei. En yhtään, en siis yhtään pidä siitä että lyijärit kin ghostaa läpi. Näin ollen tuo vajaa Lettu jäi tuhru kirjaksi ja hankin Nuunan S ja L kokoiset joissa on ihana paperi.Olen tyttöjeni kanssa myös leikkinyt. Luna on mukana Auroran hommissa. Aurora on nyt jäänny vähän vähemmälle huomiolle mutta ei kuiten ihan hunningolle. Mun pieni mustalais tyttö on saannut uusia vaatteita ja kultaisen tatskan.


Sims 4 on myös ollut aika aktiivisessa käytössä taas. Tämäkin on niiin kausittaista mutta nyt on taas ollut kiva pelailla. City-life on oikeen kiva kaupunki elämä vaikka niitä talojakin on kiva rakennella mutta oma haasteensa on näissä kerrostalo asunnoissa. Self-Sim on Mimi Jones. Tytön tyyli on oikeen kiva.. mee like =)

Toisinaan saattaisi tehdä ihan vaan sims postauksenkin.


Ja onhan tässä ollut muutakin kun höpsöjä. Olen rampannut labran ja lääkärin väliä jonkin aikaa. Hemoglobiinin pudottua 77 on hoitsut ja lekurit kyseleet ja juoksuttaneet sinne ja tänne. Verta on otettu paljon ja sitä on lähetetty Hus:iin ja Koks:iin ja Poks:iinkin jäi osa.

Kaikki alkoi ihan normi iso verenkuva kokeista jotka tarvin b-lausuntoon jotta voin edes hakea sinne Kiipulan kuntouttavaan. Piti siis verikokeet, fysioterapia ja röntkenet hoitaa. Röntkenissä jo kerrottiin että on siellä edelliseen muutosta. Sitä kuinka paljon tai mitä ei viellä kerrottu, vasta sitten kun ne kasataan b-lausunnoksi. Fyssari teki kokeet kahdessa erässä kun ei kroppa antanut myöden tehdä yhdessä. Tässä sitten selvisi että vasen on heikompi puoli ja kun tuo vasen käsi on ollut kipeä niin selvisi että tunneli kapilaari se siellä eli canalis capris ? kiukkuaa. Siihen tuli jumppa ohjetta ja sitä seurataan nyt puolivuotta että jos helpottaa niin kiva juttu jos ei niin leikkauks saattanee kutsua. Fyssa siis suositteli kuntouttavaa kartoitusta.

Sitten ne verikokeet.. *huoh* Otettiin 9 putkea verta ja soittelin niistä sitten näiden Poks:in osalta että mitä on. Siellä hätääntyneelle kuullostava hoitsu käsi mennä Heti päivystykseen kun on hemi 77 vaan. Etten pyörry tms. Selitäppä siinnä että ei huippaa eikä tee mitään muutakaan. Muita tuloksia ei hoitsu ees kertonnu siinnä hässäkässä. No mentii sitten sinne päivystykseen. Siellä otettiin lisää verta. Lääkäri sitten kertoi ne muutkin tulokset ja laittoi sis.taut lähetteen. Sanoi että n.2 viikon sisällä tulee kutsu. Joo tuli se 2 viikon sisällä, tarkemmin 3 päivän päästä. Toinen lääkäri tossa keväällä sanoi että kun on sokerit korkeella ni heti pitäs alottaa diabetes lääkitys.. no joku kuitenkin sanoin päässä että en aloita ja nyt kun oli siinnä samassa ne sokerit mitattu niin lääkäri sanoi että ne on ihan hyvät lukemat eikä mitään diabetekseen viittaavaa ole. Se kutsu sis.polille no se oli tankkaukseen eli nyt käydään useampi kerta (lääkärin arvio n.6 kk) tankkaamassa rautaa suoraan suoneen ja katellaan miten lähtee hemi nousuun vai lähteekö. Tankkaus ja siitä 2 viikkoa verikoe ja siitä viikko tankkaus ja tätä rytmiä jatketaan jonkun aikaa.  Mutta kukaan ei varmuudella osaa sanoa missä vika.

Ja uudet rillitkin tuli... 2 tehot eli ikänäkö iski. Aion tosin hankkia erikseen jossain vaiheessa luku ja kaukolasit. 2 tehot on ihan perzeeztä. En tykkää.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...